Rapid Wheels gekozen tot Vereniging van het jaar 2014

NIEUWEGEIN/KLAZIENAVEEN – Tijdens de “Dag van de Wielersport” is fietscrossvereniging Rapid Wheels gekozen tot “Vereniging van het jaar 2014”. In een spannende strijd liet de Klazienaveense vereniging CS030 uit Utrecht en H.S.C de Bataaf uit Zwanenburg achter zich.

 

De jury was vooral onder de indruk van de kwaliteit en organisatietalent van de genomineerde verenigingen. Met het veroveren van deze prachtige titel kon Rapid Wheels een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen.
Volgens de jury is Rapid Wheels in meerdere opzichten een voorbeeld voor andere verenigingen. De bevlogenheid en het ondernemerschap straalt van de leden en vrijwilligers af. Het onlangs gehouden Europees Kampioenschap is daar een goed voorbeeld van. De vereniging ontving veel lof voor de strakke organisatie. Ook is er volop aandacht voor vernieuwing, bijvoorbeeld in het loopfietsaanbod voor de allerjongste doelgroep en zorgen de vele clinics voor nieuwe leden. Dit alles heeft er toe geleid dat de club zich in een groeifase bevindt en zich stevig positioneert in de lokale omgeving en (inter)nationale BMX-wereld.