Judith Hulst Miss Marathon 2014

Judith Hulst Miss Marathon 2014
 
KLAZIENAVEEN - De 23-jarige Judith Hulst uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2014. Tijdens het 31e Drenthe Loopfestijn op zondag 25 mei 2014 is zij de mooie blijkvanger. Judith zal worden voorgesteld op vrijdag 23 mei 2014 in het Esdal College wanneer het startsein wordt gegeven voor het marathonweekend. Verder zal Miss Marathon 2014 het startschot geven voor de Jeugdlopen en bloemen en prijzen uitreiken aan de winnaars van de diverse onderdelen.
Judith studeert Commerciële Economie aan de Stenden Hogeschool in Emmen en werkt bij de Plus Supermarkt en doet ook hostess en modellen werk voor Amanda's Angels.
"Elk jaar ben ik als toeschouwer aanwezig bij het Drenthe Loopfestijn, alleen dit jaar niet enkel als deel van het publiek maar als Miss Marathon 2014" zegt een trotse Judith tegen de Dorpskrant Klazienaveen, "die ervaring is natuurlijk heel anders. Ik zie elk jaar Miss Marathon voorbij komen, maar niet gedacht dat ik daar eens zou mogen staan. Ik verwacht dat je elk onderdeel nu veel bewuster meekrijgt, waar je normaal vooral let op deelnemers die je kent en hoe zij presteren. In het verleden heb ik gevolleybald, heb enkele pogingen gedaan tot hardlopen, maar helaas telkens weer de poging gestaakt. Ik vind het een prestatie van de deelnemers die elk jaar meedoen aan het evenement".
Miss Marathon 2014 wordt gekleed door Paris2Day, visage Ellie Wessel en kapster Miriam's Haarsalon