Inschrijving 'Rackem Open 'gestart

Tennisclub Rackem uit Klazienaveen organiseert dit jaar alweer voor de 10e keer het Rackem Open.
Dit jaar vindt het toernooi plaats van vrijdag 5 juli tot en met 14 juli 2019.
Het toernooi gaat dit jaar een paar weken later van start om beter in het toernooischema van de overige regionale open tennis toernooien te passen.


Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.toernooi.nl voor de categorieën 4 tot en met 8.
De minimale leeftijd is 17 jaar en voor de heren dubbel 8 is dit 35 jaar.
De organisatie verwacht net als de vorige edities weer veel inschrijvingen. Vorige jaar deden er 135 spelers van diverse verenigingen mee aan het toernooi, de inschrijving sluit op 1 juli 2019.

Ook dit jaar is het Rackem Open een van de toernooien die naast het Bij Maarten Open van TC Bargeres, het Automobielhuys Misker Open van TC Vensa en het CTC City Interiors Open van CTC Coevorden deel uit maakt van de Zuidoosthoek Cup. Deze Cup gaat naar de deelnemer die bij deze vier toernooien de meeste punten bij elkaar weet te tennissen. 

Bij deze editie verwacht de organisatie ook weer een paar spelers vanuit Duitsland op het toernooi te mogen verwelkomen, wat het toernooi een beetje een internationaal karakter geeft. Dankzij de vele vrijwilligers die het toernooi mogelijk maken is er ook voor het publiek genoeg te beleven en zorgt de keuken- en hapjes-crew ook voor innerlijke mens.

Tennisclub Rackem is een gezellige tennisvereniging met het tenniscomplex aan de Planeet 2 in Klazienaveen. De vereniging met ongeveer 150 leden bestaat meer dan 40 jaar en weet sportiviteit en gezelligheid goed te combineren door allerlei activiteiten die jaarlijks op het programma staan.