29e editie Heigro stratenvoetbal- en volleybaltoernooi

29e editie Heigro stratenvoetbal- en volleybaltoernooi
KLAZIENAVEEN - Zaterdag 26 april  a.s. wordt er bij de voetbalvereniging Klazienaveen de allereerste Koningsdag groots gevierd met de 29e editie van het Heigro stratenvoetbal- en volleybaltoernooi. Sinds vorig jaar  wordt het toernooi door een nieuwe commissie geleid en door de medewerking van moeder natuur, fanatieke sporters en vele vrijwilligers bleek het een geweldige dag te worden.
Het voetbaltoernooi  zal wederom op kleine veldjes in de 5 tegen 5 vorm plaatsvinden met toepassing van de zaalregels. De wedstrijden van het volleybaltoernooi worden door scheidsrechters van Tjoba gefloten en de teams zijn verplicht om 2 dames op te stellen.
Naast de wedstrijden zal er voldoende vermaak zijn voor jong en oud; zo is er een boardingvoetbal aanwezig en een springkussen voor de kleinsten. DJ Ronald Kreeft zal de deelnemers en toeschouwers muzikaal opwarmen waarbij de dag afgesloten wordt met een optreden van het muzikale duo “De Spelbrekers”. Ook voor de niet-sporters zal overdag en tijdens de derde helft voldoende gezelligheid te beleven zijn.
Opgave voor het toernooi kan nog tot en met zondag 6 april via het opgaveformulier op www.vvklazienaveen.nl